Home > Uncategorized > ABVC kan meewerken aan verbeteren van de zorg

ABVC kan meewerken aan verbeteren van de zorg

Werk jij met mensen met een verstandelijke beperking? En weet jij hoe je met hen kan werken aan een gezonde leefstijl? Of wil je hiermee aan de slag? Meld je of jouw instelling dan voor 31 maart aan voor het verbeterprogramma Gezondheid, waarin V&VN partner is.

Gezonde leefstijl Een beperking of niet, voor iedereen is een gezonde leefstijl van belang. Wie gezond leeft, zit beter in zijn vel en loopt minder risico op gezondheidsproblemen. De afgelopen jaren zijn er veel initiatieven ontstaan in de gehandicaptenzorg die een gezonde leefstijl bij mensen met een beperking bevorderen. Het verbeterprogramma wil deze kennis en ervaring verzamelen en verder uitbouwen. Dit gebeurt door verpleegkundigen, verzorgenden, cliënten en hun omgeving toe te rusten met kennis, vaardigheden, instrumenten en goede randvoorwaarden

Jouw instelling kan met een multidisciplair team gratis meedoen aan een van de leernetwerken om te werken aan verbeteringen en ondersteuning. Ook als jullie al veel kennis en ervaring hebben kunnen meedoen. Lees meer over het project ‘Welbevinden ouderwordende cliënt’ en over het project ?Gezond zijn en gezond blijven’.

Meer informatie over het verbeterprogramma vind je ook bij V&VN Verstandelijk Gehandicaptenzorg en op het Kennisplein Gehandicaptenzorg.

Advertenties
Categorieën:Uncategorized Tags: , , ,
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: