Home > Uncategorized > 10 mei symposium hulpverlening op afstand (Ehealth) gratis

10 mei symposium hulpverlening op afstand (Ehealth) gratis

In de praktijk van de gezondheidszorg en welzijn worden regelmatige nieuwe technieken ingezet om zorg te verbeteren, personeel te ontlasten, communicatie met de cliënt te verbeteren en zorg efficiënter te organiseren.

Er zijn talloze bekende voorbeelden van succesvolle hulpsites, vormen van zorg-op-afstand  en robots die hulp uit handen nemen. Tijdens deze bijeenkomst willen wij het containerbegrip eHealth toelichten. Waar gaat het over? Waar wordt het ingezet? Welk geluid geeft het werkveld af? Wat zeggen cliënten? Vervolgens gaan we in op de rol van het onderwijs anno nu. Leiden we onze studenten op met de juiste kennis die nodig is? Wat is er aan onderzoek bekend? Welke rol heeft het onderwijs of welke rol moet men nemen?

We laten enkele pioniers uit het onderwijs aan het woord die eHealth in hun curriculum hebben opgenomen. Hoe implementeer je eHealth in je onderwijs? Hoe krijg je het in je curriculum? Wat kom je tegen? Welke valkuilen zijn er en welke best practices? Tot slot willen gezamenlijk tips aan elkaar uitwisselen. Wat heb je nodig om eHealth op de onderwijsagenda te zetten? Wat zijn de do’s en de dont’s? Want dat het onontkoombaar is, is een gegeven!

De organisatie van dit symposium is in handen van

– Stichting E-hulp

– Hogeschool Utrecht

– Bohn Stafleu van Loghum

Datum en locatie

Het Docentensymposium eHealth in het onderwijs vindt plaats op 10 mei 2012 van 13.00 uur tot 16.30 uur in Hogeschool Utrecht, locatie Amersfoort.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname aan dit symposium.

Inschrijven

U kunt zich voor dit congres inschrijven via de “roze” knop inschrijven. Na inschrijving voor het congres ontvangt u per post een bevestiging. Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een routebeschrijving en verdere informatie.

Verhinderd?

Uw deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Graag ontvangen wij van u bericht indien u verhinderd bent te komen, zodat wij onze organisatie hier op af kunnen stemmen. Vervanging van deelnemers is altijd mogelijk.

Meer informatie

Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen 030 – 638 36 38 congressen@bsl.nl

Advertenties
Categorieën:Uncategorized Tags: , ,
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: