Home > Uncategorized > 31 mei Dag van de coach ook voor ABVC counsellors

31 mei Dag van de coach ook voor ABVC counsellors

Donderdag 31 mei organiseert het Tijdschrift voor Coaching voor de vijfde maal de Dag van de Coach met als thema “Coaching in de praktijk & de praktijk van de coach”. http://www.dagvandecoach.nl/
Erik de Haan spreekt over de professionalisering van het coachingsvak. Wat is er op wetenschappelijk gebied over bekend? Wat betekent dit voor de praktijk en de toekomst van het vak? Wat is er bekend over de effectiviteit van coaching? Wat zijn de werkzame bestanddelen in coaching en het belang van een goede coachingsrelatie.
Olympisch atletiekbondscoach Honoré Hoedt vertelt over zijn ervaringen. Hoe haal je het beste uit je coachee? Hoe benut je optimaal talent? Hoe motiveer je mensen en help je grenzen te verleggen? Vanuit de sport maar uiteraard ook met een link naar coaching in het algemeen.
Bas Haring probeert op een frisse en toegankelijke manier wetenschap en filosofie zo uit te leggen dat het begrijpbaar wordt voor een breed publiek. Zijn voornaamste doel is mensen helpen om de wereld om hen heen beter te begrijpen. Bas ontdoet de wetenschap van haar sluier van vaagheden en raakt de essentie ervan. Welke verklaring heeft Bas bijvoorbeeld voor het fenomeen coaching in de huidige samenleving?
Casussen Tijdens het middaggedeelte worden 8 casussen uit de coachingspraktijk in parallelsessies gepresenteerd. Elke casus wordt behandeld door een expert. De experts zijn: Fred Krautwurst, Johan Boudewijns, Ria van Dinteren, Anje-Marijcke van Boxtel, Wim Goossens, Richard van de Loo, Anne Ribbers, Karin Derksen

Kosten zijn 195-225 http://www.dagvandecoach.nl/nl/aanmelden

Ede De Reehorst

Advertenties
Categorieën:Uncategorized Tags: ,
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: