Home > Uncategorized > Lezing over het puberbrein 26 april

Lezing over het puberbrein 26 april

Jong volwassenen willen graag ABVC counsellors spreken om zaken te bespreken: laag drempelig, redelijk snel en in kleine kring kunnen vaak goede slagen worden gemaakt in het vinden van oplossingen. Het gaat om diverse probleemonderwerpen meestal. Goed doorpraten, doorvragen, luisteren en zelf oplossingen laten verzoinnen helpt. Inzicht in hoe de hersenen van jonge mensen werken helpt de counsellor om een geschikte ingang te vinden om de client te activeren.

Om het eerste lustrum van huiswerkbegeleider Studiekring Haarlem te vieren hebben we Gert van der Wulp en Marianne de Bruijn van museum het Dolhuys uitgenodigd om een lezing te komen geven over het Puberbrein.

Deze lezing zal plaatsvinden op donderdag 26 april van 18.30 tot 21.00 uur aan de Leidsevaart 220 (lokaal 1.04, eerste etage voorzijde gebouw). Geïnteresseerden zijn op deze avond van harte welkom om de lezing bij te wonen. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 april via een email aan  Eva Schoone haarlemzuid@studiekring.nl of Sascha Hesse haarlemnoord@studiekring.nl.

Advertenties
Categorieën:Uncategorized Tags: , ,
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: