Home > Uncategorized > Kom naar de Coach 2013 groot succes

Kom naar de Coach 2013 groot succes

Kom naar de Coach-dag 2013 groot succes!

De Kom naar de coach-dag 2013 was een groot succes! Ruim 80% van het aantal aangeboden coachsessie in heel Nederland was geboekt en vanuit het hele land ontvingen wij positieve reacties van deelnemers en coaches. We kijken terug op een zeer succesvol evenement dat de NOBCO en in het bijzonder de NOBCO coaches op de kaart heeft gezet. Het succes van de dag smaakt naar meer, dus wellicht dat we in 2014 weer een evenement van dit type gaan organiseren.

Vervolgactie in de maak

Wegens het grote succes overwegen we een vervolgactie te organiseren zodat nog meer mensen laagdrempelig kennis kunnen maken met coaching. Wilt u op de hoogte blijven? Laat hier uw e-mailadres achter en wij informeren u zodra een vervolgactie van start gaat.

Kom naar de Coach-dag

Op 19 januari 2013 organiseerden we ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum de ‘Kom naar de coach-dag’, een evenement waarbij honderden mensen op locaties verspreid door heel Nederland zich voor een symbolisch bedrag van € 12,50 konden laten coachen door een NOBCO beroepscoach. De opbrengst van ruim 5400 euro is gedoneerd aan Edukans voor onderwijs in ontwikkelingslanden.

Lees hier meer over deze bijzondere dag, klik hier: Kom naar de Coach-dag of bezoek de speciale webiste op: http://www.komnaardecoachdag.nl/

Advertenties
Categorieën:Uncategorized Tags: ,
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: