Home > Uncategorized > 7 juni Dag van de Coach 2013 (korting ABvC leden)

7 juni Dag van de Coach 2013 (korting ABvC leden)

Op vrijdag 7 juni organiseert het Tijdschrift voor Coaching voor de zesde keer de Dag van de Coach met een voorbeschouwing op de toekomst van coachen. Deze vooruitblik wordt geschetst in vier korte en krachtige presentaties, ingeleid door dagvoorzitter Anje-Marijcke van Boxtel:
Marc Buelens
Wetenschappers hebben een deel in de hersenen kunnen lokaliseren dat het ‘CEO-brein’ wordt genoemd. Dit deel van het brein helpt u nauwkeurig vast te stellen waar u staat, waar u naartoe wilt en hoe u daar geraakt. Mensen zonder een CEO-brein zijn ‘blind voor de toekomst’. Raak bewust van uw blinde vlek en die van uw cliënten en bepaal uw strategie voor de toekomst.
Yvonne Burger
Wat maakt het coachen van leiders in organisaties bijzonder? Aan de hand van een serie interviews licht Yvonne Burger toe hoe toppers uit het bedrijfsleven en de overheid coaching beleven, welke vraagstukken u als coach tegenkomt aan de top van organisaties en wat executive coaching vraagt van coaches. Bereid u op topsnelheid voor op een toekomst als executive coach.
Yuri van Geest
Over 20 jaar hebben we geen dokters meer nodig omdat we zelf, met ondersteuning van techniek, totale controle over onze gezondheid hebben: Quantified Self. De technologische vooruitgang brengt ‘zelfmeters’ voor eenieder onder handbereik en dat het heeft ook een psychologisch effect: mensen willen meer weten van hun lichaam, zien wat de effecten van acties zijn en op tijd ingrijpen of bijsturen als het nodig is. Wordt coaching in de toekomst ook overbodig of is dat toekomstmuziek?
Coen Simon
Met statistieken, protocollen en zelfmetingen probeert de moderne mens grip te krijgen op alle terreinen van zijn bestaan. De beoogde controle heeft echter een averechts effect: de kennis over het echte leven is verschoven naar het domein van de deskundige, en zo zijn we allemaal leken geworden in ons eigen leven. Een pleidooi voor oppervlakkigheid – een pleidooi voor het gezond verstand.

Na de plenaire inleiding op het thema volgen een tweetal sessieronden, waarin u vanuit diverse invalshoeken een kijkje in de toekomst kunt nemen: actuele methoden en vernieuwende visies worden voor u uit de doeken gedaan:
1) Herman Koster – Serious gaming, of gewoon een spelletje?
2) Robert Haringsma – Optimaal zelfvertrouwen
3) Danielle Braun – Werken met status en positie: (team)coaching met een antropologische blik
4) Alexander van den Berg – Levenskunst
5) Gemma van der Ploeg – Maak het mee! (Future search en Large Scale Interventions)
6) Crisisteam – Omgaan met crisis
7) Jos Rovers – Theory U
8) Gunnar Michielssen – Eindelijk eigen baas

Rob Urgert sluit de Dag van de Coach af met een hilarische en interactieve Spoedcursus Humor. U leert hoe u succesvoller kunt worden met humor. De techniek van het grappen maken en de techniek van het grappig zijn, worden u haarfijn uit de doeken gedaan. De cursus houdt het midden tussen een cabaretprogramma en en workshop. Dat betekent dus: veel lachen en ook nog iets leren!

Voor meer informatie & aanmelden:

http://www.dagvandecoach.nl

* Abonnees op het Tijdschrift voor Coaching, LoopbaanVisie, Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties en Counselling Magazine of leden van de NOBCO, NOLOC, NVO2, ICF (Belgium), ABvC, LVPW, NAC, LVSC, OVAL en St!R-gecertificeerden ontvangen € 30,00 korting op deelname!

Advertenties
Categorieën:Uncategorized Tags: , ,
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: