Home > Uncategorized > E-Hulp starters krijgen ondersteuning

E-Hulp starters krijgen ondersteuning

Stichting E-hulp.nl is gestart met een online spreekuur voor organisaties met vragen over het opzetten of opschalen van online hulpverlening. Het spreekuur is gratis, maar niet anoniem.

Vanaf dinsdag 8 oktober 2013 biedt stichting E-hulp.nl een online spreekuur voor organisaties met vragen over online hulpverlening. Het chatspreekuur vindt iedere dinsdag plaats van half negen tot half tien in de ochtend. Het spreekuur is gratis, maar niet anoniem.

Frank Schalken, directeur van E-hulp.nl: “Het spreekuur is opgezet omdat wij merken dat veel instellingen vragen hebben over het opzetten of opschalen van online hulpverlening. Ze kunnen natuurlijk ons handboek lezen, maar omdat iedere organisatie weer anders is, zullen er altijd specifieke vragen blijven bestaan. Met het spreekuur hopen we op een laagdrempelige manier organisaties te kunnen helpen zonder dat er direct een factuur tegenover staat. Voor onszelf is het een manier om invulling te geven aan onze rol als kenniscentrum en om nog beter te vernemen welke vragen er binnen organisaties zijn.”

Het online spreekuur is een uitbreiding op de bestaande contactmogelijkheden via e-mail en telefoon zie http://www.e-hulp.nl 

Advertenties
Categorieën:Uncategorized Tags: ,
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: