Home > Uncategorized > 10 feb: Bijeenkomst voor job coaches, werkgevers en ministerie in Arnhem

10 feb: Bijeenkomst voor job coaches, werkgevers en ministerie in Arnhem

In 2012 is het Ministerie van Sociale Zaken een landelijk project gestart om werkgevers en werknemers te stimuleren om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. Ook voor VNO-NCW Midden, Provincie Gelderland , SBB en SWAN vormt duurzame inzetbaarheid een belangrijk thema, waar wij samen met Gelderse werkgevers een extra impuls aan willen geven.

Graag nodigen wij u, als Gelderse werkgever, uit voor de bijeenkomst ‘De duurzame 101 Gelderland: Investeren in duurzame inzetbaarheid loont!’ Deze bijeenkomst vindt plaats op 10 februari 2014 van 16.00 – 18.00 uur wederom in het Provinciehuis te Arnhem.

Op deze bijeenkomst zijn Gelderse werkgevers die nu al werk maken van duurzame inzetbaarheid, geïnteresseerde collega-werkgevers, minister Lodewijk Asscher en gedeputeerde bij de provincie Gelderland Jan Jacob van Dijk aanwezig. Het doel van de bijeenkomst is het uitwisselen van ervaring en kennis over hoe investeren in duurzame inzetbaarheid ook voor u iets op kan leveren. Daarnaast willen we met u een concrete invulling geven aan het vervolg van dit netwerk. Samen denken we na over praktische stappen die het thema duurzame inzetbaarheid verder kunnen brengen in Gelderland. Het volledige programma van deze bijeenkomst is hier te vinden.

Graag horen wij of u aanwezig wil zijn bij deze bijeenkomst. U kunt zich aanmelden middels dit aanmeldformulier. Hierin stellen wij ook vier vragen over uw organisatie en het beleid op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Hiermee proberen we een beeld te krijgen van wat er allemaal al in de provincie gebeurt op dit gebied. Het is uiteraard niet verplicht om deze vragen in te vullen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 10 februari in Arnhem!
Met vriendelijke groet,

Provincie Gelderland
VNO-NCW Midden
SBB / Kenniscentra Beroepsonderwijs-Bedrijfsleven
Project duurzame inzetbaarheid, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Stichting Werkend Arnhem Nijmegen

Advertenties
Categorieën:Uncategorized
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: