Home > Uncategorized > Verbeter je blik op jezelf via zelfhulpprogramma voor jongeren.

Verbeter je blik op jezelf via zelfhulpprogramma voor jongeren.

Jongeren met een negatief zelfbeeld kunnen een laagdrempelig online programma volgen om een positiever beeld van zichzelf te krijgen. Het zelfhulpprogramma Leer jezelf door een roze bril bekijken gaat over eten, gewicht en uiterlijk..
Jongeren met een negatief zelfbeeld kunnen nu heel laagdrempelig een online programma volgen om een positiever beeld van zichzelf te krijgen: Leer jezelf door een roze bril bekijken. Het zelfhulpprogramma is te vinden op 99gram.nl, de jongerensite van Accare over eten, gewicht en uiterlijk.

Jezelf leren vergeven

Tijdens het zes weken durende programma worden jongeren zich meer bewust van hun goede eigenschappen, leren ze zichzelf vergeven als ze een fout maken en negatieve emoties beter verdragen. Daardoor voelen ze zich blijer en staan ze positiever in het leven. Jongeren kunnen het programma helemaal zelfstandig doorlopen, waar en wanneer ze willen. Als het nodig is kunnen ze hulp vragen aan een deskundige.

Laagdrempelige hulpvorm van Accare

Met Leer jezelf door een roze bril bekijken heeft Accare een laagdrempelige vorm van hulp aan jongeren ontwikkeld voor het ontwikkelen van een meer realistisch zelfbeeld. Het programma is gebaseerd op positieve psychologie en bestaat uit zes weken met opdrachten waar de jongere ongeveer tien minuten per dag mee bezig is.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Rozemarijn Vos: per email r.vos@accare.nl, of telefonisch via het Centrum voor Eetstoornissen 0592-480803

Advertenties
Categorieën:Uncategorized Tags:
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: