Home > Uncategorized > Aardige tool voor je ZZP Counseling praktijk

Aardige tool voor je ZZP Counseling praktijk

Bokkz is de vertrouwde manier om belastingaangifte te doen voor ZZPers als ABvC counselors. Sommige gebruiken hiervoor externe personen, maar het kan ook online. Hierbij een voorbeeld:

Bokkz geeft drie harde garanties:.
1. Wij berekenen de voordeligste uitkomst. 2. Onze berekeningen zijn 100% correct. 3. Wij versturen je aangifte netjes naar de Belastingdienst.

Je kunt Bokkz gratis proberen en direct jouw fiscale voordeel bekijken. Alleen bij tevredenheid betaal je € 25 (particulieren) of € 60 (ondernemers).

Bokkz is geschikt voor de particuliere aangifte en voor de zzp-er (ondernemersaangifte). Uniek is dat fiscaal partners zowel de ondernemers- als particuliere aangifte samen kunnen invullen en verzenden. Bokkz helpt u niet alleen met de aftrekposten, maar beoordeelt ook uw recht op toeslagen en andere regelingen. Woont u in het buitenland werkt u voor een buitenlandse werkgever of internationale organisatie, zoals de EU? Dan is Bokkz nog niet geschikt voor u.

Bij Bokkz is ook de prijs leuker & makkelijker. Gewoon € 25 per jaar inclusief btw en zonder abonnement. Voor de unieke ondernemersaangifte is de prijs € 60 per jaar inclusief btw. En het maakt niet uit of u een aangifte doet voor uzelf of ook voor uw fiscaal partner. Bokkz verdient geen geld aan adverteerders, u krijgt dus geen advertenties te zien.

Advertenties
Categorieën:Uncategorized
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: