Home > Uncategorized > ABvC acties op social media

ABvC acties op social media

ABVC is actiever op social media: Naast de LinkedIn, Facebook, Google+ groep, hebben we ook op LinkedIn nog een bedrijfspagina. Deze kun je hier vinden: https://www.linkedin.com/company/463481?trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Acompany%2CclickedEntityId%3A463481%2Cidx%3A3-3-8%2CtarId%3A1447681166970%2Ctas%3AABvC

 

Linked in

ABvC heeft een nieuwe groep gemaakt waar je alleen maar lid van kunt worden als je lid bent van de ABvC. Deze groep heet “Algemene Beroepsvereniging voor Counselling”. Wil je lid worden, klik dan op: https://www.linkedin.com/groups/8424641/profile

 

Dat deze groep uitsluitend bedoeld is voor ABvC-leden heeft twee consequenties. Als eerste moet je er rekening mee houden dat je niet onmiddellijk toegang verleend zal worden als je je aanmeldt. Eerst zal via de ledenlijst je ABvC-lidmaatschap gecontroleerd worden.

Dit duurt niet lang; de controles vinden dagelijks plaats. Zodra gecheckt is dat je op de ledenlijst staat wordt je meteen toegang verleend. De tweede consequentie is dat je uit de groep wordt verwijderd als je onverhoopt je lidmaatschap van de ABvC mocht opzeggen. Dit klinkt misschien wat onvriendelijk maar het is helaas noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de groep uit louter ABvC-leden blijft bestaan.

 Facebook en Google Plus

Facebook is het grootste en bekendste sociale platform ter wereld. Als je als vereniging professioneel naar buiten wilt treden is een pagina op dit netwerk dan ook bijna een must. Onze Facebook pagina kun je vinden op dit adres: https://www.facebook.com/Algemene-Beroepsvereniging-voor-Counselling-1488769731419906/?fref=ts

Google Plus is voor de meeste mensen wat minder bekend. Toch is dit qua ledenaantal al meer dan half zo groot als Facebook. Dit network is minder gericht op ‘vrienden’ zoals Facebook, maar speelt meer in op de onderwerpen die mensen delen en kan alleen al daarom van groot belang zijn voor de ABvC. De informatie die er gedeeld wordt is dus belangrijker dan wie met wie bevriend is.

Daar dit het sociale netwerk is van Google, is het daarnaast goed voor de online vindbaarheid van onze vereniging als we ook hier actief zijn. De Google Plus pagina van de ABvC heeft het volgende adres:

https://plus.google.com/b/111075333785280160660/111075333785280160660/posts?hl=nl

De informatie die wij online plaatsen, zal op alle bovenstaande platforms en pagina’s tegelijkertijd gedeeld worden. Wat jouw favoriete sociale netwerk ook is: je hoeft dus niets te missen!

Jo Tummers,

PR Commissie

Advertenties
Categorieën:Uncategorized
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: