Home > Uncategorized > Gezocht: presentatoren over hoogsensitiviteit

Gezocht: presentatoren over hoogsensitiviteit

Naast het uitgeven van boeken en het verzorgen van symposiums is het geven van lezingen en workshops over hoogsensitieve kinderen één van de kernactiviteiten van Pallasia (www.pallasia.nl).

Op lezingen en workshops brengen we ouders, kinderen, verzorgers en begeleiders van kinderen, onderwijskrachten, therapeuten, councelors, coaches en trainers bij elkaar voor wederzijds verrijkende ontmoetingen en voor informatieuitwisseling over alle mogelijke onderwerpen aangaande hoogsensitieve kinderen. Daarnaast zijn de bijeenkomsten een ontmoetingsplatform om meer bekendheid te geven aan de activiteiten rond de oprichting van een centrum met groeps- én Bed & Breakfastaccommodatie voor hoogsensitieve kinderen en hun ouders bij Nijmegen.

Onze vraag aan jou is of je bij ons een workshop en/of lezing over een jou aansprekend onderwerp aangaande hoogsensitieve kinderen kunt verzorgen.


Waarover gaat de lezing en/of workshop en wat is de insteek
Elk onderwerp dat ingaat op de vraagstukken van hoogsensitieve kinderen en op de ontwikkeling van hun kwaliteiten en talenten is welkom.

hoogsensitieve kinderen vragen van hun ouders en van de andere mensen om hen heen veel inzicht en oprechte, intense betrokkenheid bij hun leven. Daarmee stellen hoogsensitieve kinderen hun ouders en de andere mensen in hun leven dan ook vaak zélf voor de nodige vraagstukken en uitdagingen: ook daarover kunnen de lezingen/workshops gaan…

Bij alles wat Pallasia doet, speelt communicatie een zeer belangrijke rol. Alle onderwerpen die betrekking hebben op communicatie in een gezin met elkaar en met jezelf of op communicatie met je spirituele gids, zijn dan ook eveneens welkom.

Mocht je nog andere ideeën voor een lezing en/of workshop met een raakvlak met het werk van Pallasia hebben, laat ook dat ons dan weten!

Hoeveel lezingen/workshops en wáár
Het gaat om 20-30 lezingen/workshops verspreid over één tot twee jaar op een locatie bij Nijmegen en Haarlem. De meest succesvolle of belangrijke lezingen worden na enige tijd opnieuw aangeboden op andere plekken in het land.

Opzet van de lezing en/of workshop
De lezingen vinden plaats op een zondagmiddag en men meldt zich vooraf bij Pallasia aan of op de dag zelf bij de ingang. Vooraanmelding betekent dat je verzekerd bent van een plaats…

Ongeacht het aantal aanmeldingen gaat de lezing/workshop altijd door!

Er wordt vooraf betaald (10 euro of minder); betalen bij de ingang kan echter ook.
De mailadressenlijst van bezoekers gaat naar Pallasia én naar jou toe.

Er is een tafel met jouw folders/brochures/boeken e.d. én er is een tafel met onze folders/brochures/boeken e.d.; desgewenst beheren we jouw tafel zodat jij je handen vrij houdt!

De middag wordt door Pallasia geopend met een welkomstwoord en met een korte uitleg over wat Pallasia is en doet.
Daarna ga jij je ding doen (lezing en/of workshop).
Halverwege de middag is er thee/koffie en een kleine versnapering waarvoor Pallasia zorg draagt. Na het eind is er een uitloop voor nadere kennismaking, we wikkelen af en Pallasia ruimt op.

Promotie
We maken samen promotie voor je lezing/workshop.
Jij in je eigen netwerk en/of met je nieuwsbrief, wij met onze tweemaandelijkse nieuwsbrief die naar vijf tot zes duizend mailadressen gaat. In de nieuwsbrief geven we elkaar bovendien tenminste 75 eigen woorden ruimte, met een kop, dat is een stukje ter grootte van deze alinea over Promotie.

Dienst en wederdienst/Beloning
Behalve je lezing/workshop worden, zoals gezegd, ook jij en je werk en je eventuele boek(en) belicht in onze nieuwsbrief en onder verwijzing naar je site.

Je krijgt op de lezing/workshop een eigen tafel voor je folders/brochures/boeken.

Van ons krijg je reiskosten voor één persoon vergoed op basis van OV-tarief.

Daarnaast krijg je een vergoeding van 65 euro én de helft van de opbrengst van het entreegeld.

Koffie en thee e.d. zijn voor jou gratis

Pallasia brengt al jaren zelf boeken uit; het is één van onze kernaktiviteiten (http://www.pallasia.nl/onze-boeken/). Na afloop krijg je als afscheidsgeschenk naar keus één van onze boeken mee.

En we zijn natuurlijk benieuwd naar een kennismaking met je om te bekijken wat we nog méér voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Andere ideeën voor dienst en wederdienst zijn eveneens welkom.

Dagen en tijden
De lezingen/workshops vinden plaats op een zondagmiddag (niet op feestdagen en niet tijdens of direkt voor of na een vakantie) gedurende winter, lente en herfst.
In principe beginnen we om 13u30 en eindigen we om 16u30; het is een middagvullend programma.

Locaties
In Nijmegen en in Haarlem.

Aanmelden (bij voorkeur vóór 1 maart)
Beschrijf in tenminste 40 woorden de inhoud van je lezing/workshop: hoe korter hoe beter! Vermeld de naam van je website.
Geef aan hoe we je kunnen bereiken om je mogelijke bijdrage te bespreken; liefst óók een telefoonnummer. Binnen twee weken nemen we contact met je op.

Weet je iemand anders die  graag een lezing/workshop zou willen verzorgen? Stuur dan deze mail door…

Is er iets niet duidelijk in deze nieuwsbrief, bel dan even (06-45508810) of mail (rinus@eoscentra.com).

Advertenties
Categorieën:Uncategorized
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: