Home > Uncategorized > Doe je mee met de implementatieweek?

Doe je mee met de implementatieweek?

Laten zien wat werkt!

maandag 16 januari 2017 tot en met vrijdag 20 januari 2017

Hoe implementeer je een interventie succesvol op alle basisscholen in Nederland? Wat is de beste manier om over te gaan naar zelfsturende teams? Hoe verbeter je als organisatie of gemeente het inkoopproces? Hoe zorg je dat een verandering tot het gewenste resultaat leidt?  Welke kennisdeling start ABvC op om gedragsverandering te bewerkstelligen? En welke Best Practices delen ABvC counselors onderling om preventief ongezond gedrag bij te sturen?

Implementeren van veranderingen: in welke sector en welke functie je ook werkt, we hebben er dagelijks mee te maken. De wereld om ons heen vraagt dat we steeds beter en sneller implementeren, want innovatiebudgetten worden krapper terwijl de maatschappij nieuwe oplossingen van ons vraagt. Aandacht besteden aan het invoeren, uitvoeren, monitoren en borgen van een verandering (heeft grote invloed op de effectiviteit van de verandering.

Om van elkaars verandertrajecten te leren, staat de jeugdsector en de publieke gezondheidszorg van maandag 16 januari 2017 tot en met vrijdag 20 januari 2017 voor het eerst in Nederland in het teken van de Week van de Implementatie. Noteer deze week alvast in je agenda en denk alvast na welke activiteit je kunt organiseren om te laten zien welke stappen jij /je organisatie op dit gebied zet.

Organiseer een activiteit

Grijp jij de unieke kans om jouw kennis over implementeren in de jeugdsector en publieke gezondheidszorg te delen? Organiseer dan een activiteit in de Week van de Implementatie een activiteit!

We roepen organisatie(s) op om in de Week van de Implementatie zichtbaar te maken welke verandering je doormaakt en welke implementatiekennis je hierbij benut. We vragen je een activiteit te organiseren waarbij je stil staat bij het onderwerp implementeren in de breedste zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan uitwisselingen van good-practices, de laatste stand van de kennis over implementatie, de transformatie van de zorg voor jeugd en implementatie en trainingen in het gebruik van tools. Vanaf 1 november kun je via deze website je activiteit aanmelden. Alle bijeenkomsten komen in een activiteitenoverzicht te staan met een korte introductie en een link naar de betreffende host. Je lift mee op de PR en aandacht die we rondom de Week van de Implementatie organiseren. Rond de bijeenkomst(en) die jij organiseert, regel je alles verder zelf. Laat zien wat jouw organisatie doet op het gebied van implementatie en doe mee! Dat kunnen ook groepen ABvC Counselors zijn.

Op de hoogte blijven of meer weten?

Wil je op de hoogte blijven van de Week van de Implementatie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar implementatie@nji.nl. Ook kun je je tot dit adres richten als je vragen hebt.

De Week van de Implementatie is een initiatief van het Nederlands Implementatie Collectief

Advertenties
Categorieën:Uncategorized
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: